Tiesitkö, että hienolla painatuksella hyvässä laadukkaassa tuotteessa saavutetaan helposti näkyvyyttä enenmmän kuin ilmoituksella paikallisslehden etusivulla. Tutkittu juttu!

Yhtenäinen asu on ROCK! 

Hyvällä, painatuksella tehdään yksilöistä joukkue. Hyvä ja laadukas tuote tulee käyttöön ja kun siihen vielä suunnitellaan merkkaus laadukkaasti ja tuotetta, tapahtumaa, sanomaa kunnioittaen, on sen kantaminen ilo ja ylpeys käyttäjälle. Tuote lisää yhteenkuuluvuutta, mutta voi myös kertoa muille, mistä olet ja mitä teet. Näin pääosin esimerkiksi varsinaiset työvaatteet, vaikkapa rakennuksilla. Hienoilla ja hyvin suunnitelluilla tuotteilla tuet ja luot myös vahvasti yrityskuvaa.

Joskus vain yksi väri on tarpeeksi.

Yksinkertainen on kaunista, näin sanotaan. Usein se pitää paikkansa. Pystymme toteuttamaan kuvat yksivärisenä, jopa alkaen yhdestä kappaleesta. Painatus vaikka omaan tuotteeseesi. Myös nimet ja numeroinnit onnistuvat ”inhouse”.


Moniväriset painatukset.

Kuvat kompaktivärein tai rasteroituina, kaikki on mahdollista. Minimimäärää ei käytännössä ole, eikä työkalukustannuksia. Niinpä myös yksittäisten tuotteiden toteuttaminen aina tarvittaessa on mahdollista.  Koskaan ei tiedä, minkä kokoinen tuote, naiselle vai miehelle, seuraavaksi  on tarpeen. Painatukseen on myös helppoa yhdistää vaihtuvia tekstejä tai numerointeja.

Tässä ”lyhyt oppimäärä” peruspainatuksista. Muita vaihtoehtoja lisää myöhemmin. Tutustu myös verkkosivuihimme. Jatkuvassa tarpeessa voi esimerkiksi oma yksinkertainen tilauskava, sekä tuotteelle, että painatukselle olla tarpeen. Tällöin saavutetaan yhtenäinen yrityskuva, vaikkapa eri konttoreiden kesken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *